ClubsVòlei Platja

CAMPIÓ D’ESPANYA ES PROCLAMA EL CLUB VOLEIBOL VALÈNCIA INFANTIL MASCULÍ

163vistas

Des del passat 23 fins al matí del 25 s’ha disputat a la Platja de Ézaro de Dumbría a la Corunya el Campionat d’Espanya de Clubs en la categoria infantil amb la participació de l’infantil masculí del C.V. València, l’infantil masculí i el femení del Servigrup Platges de Benidorm.

En una Competició molt renyida, amb resultats molt ajustats, els equips representants de la Comunitat Valenciana han tingut uns esplèndids resultats, destacant els infantils del C.V. València que han aconseguit proclamar-se Campions d’Espanya en un partit que es va resoldre en el tiebreak contra el VS de Cantábria 21-11/7-21/11-15.

Terceres d’Espanya i medalla de bronze per a les jugadores del Servigrup Platges de Benidorm que van aconseguir remuntar un set en contra en el seu partit contra el C.V. Bunyola. Gran Campionat el realitzat per les jugadores de Benidorm.

Per la seua part el representant masculí del Servigrup Platges de Benidorm va aconseguir una notable participació col·locant-se en la cinquena plaça de la classificació general.

Felicitar els Clubs pels resultats obtinguts, als jugadors-as i als seus corresponents tècnics pel Campionat realitzat.

Una salutació