Noticies

Castelló imposa la seua llei amb un doble triomf en les finals de la Copa Comunitat Valenciana

412vistas

Volei Grau Castelló derrota (3-0) a Family Cash Xàtiva en la final femenina i UBE L’Illa Grau es desfà de Voleibol Almoradí (3-0) en la masculina

Les finals de la Copa Comunitat Valenciana disputades a La Nucia dissabte passat van tindre un marcat accent castellonenc ja que tots dos trofeus es van anar per a la capital de la Plana gràcies als triomfs del Volei Grau Castelló i del UBE L’Illa Grau.

En la final femenina, el Volei Grau Castelló es va desfer amb contundència del Family Cash Xàtiva per 3-0 amb els següents parcials: (25-20/25-23/25-18). L’MVP d’aquest partit va ser l’argentina Aylén Ponso (Volei Grau Castelló).

En la final masculina, el UBE L’Illa Grau es va imposar amb contundència del Voleibol Almoradí (25-15/28-26/25-17) en el duel d’equips recentment descendits de la màxima categoria. L’MVP d’aquest partit va ser l’argentí Juan Horaci Bucciarelli (*UBE L’Illa Grau).

Les finals d’aquesta Copa Comunitat Valenciana es van disputar en el pavelló Camilo Cano de La Nucia amb l’assistència d’uns 200 espectadors, així com representants de l’ajuntament local, del de Xàtiva i del d’Almoradí.