NoticiesClubs

CD Polanens: La gran faena de pedrera comença a donar fruits

76vistas

La ciutat alacantina de Santa Pola pot presumir de tindre un projecte de voleibol seriós i il·lusionant. El CD Polanens va tirar a caminar en 2009 i va coexistir durant una breu etapa amb el desaparegut CV Santa Pola. Des de llavors ha tirat arrels sòlides, ja que compta amb set equips i els primers assoliments comencen a arribar.

Sense anar més lluny, el seu equip aleví femení va disputar recentment el Campionat d’Espanya de Valladolid després de proclamar-se subcampió de la Comunitat Valenciana a Castelló: “Va ser una experiència molt bonica per a totes, tant de bo puguem repetir més anys. La competició era això de menys, l’important va ser l’experiència educativa que totes es van emportar”, explica Ruth Clement, coordinadora i fundadora del CD Polanens.

La secció de vóley d’aquest club esportiu compta amb equips des de la categoria benjamí fins a la sènior i pretén crear, la temporada que ve, un o dos conjunts masculins. “El club és 100% pedrera, això d’arribar a categoria nacional pràcticament està descartat. Per a nosaltres és un orgull que jugadores que s’han format ací, com Rocío Sobrino, ara estiguen en Superliga 2 (Universitat d’Alacant)”, assegura Ruth Clement.