NoticiesClubs

CV Sant Vicent: el volei s’obri pas al costat d’Alacant

100vistas

El creixement del Club Voleibol Sant Vicent des que es fundara en 2008 és innegable i imparable. Actualment dóna servei a un centenar de jugadores i la temporada que ve vol estrenar la branca masculina.

Sandra Moltó ocupa la presidència des de fa dos anys i forma part de la junta directiva des de fa set. “En plena pandèmia em va cridar l’atenció la quantitat de gent que ens va cridar per a jugar al volei, assegura. “El club el va fundar un grup d’amigues i des de llavors hem crescut moltíssim. Tenim equips des d’alevins fins a sènior i el nostre major assoliment va ser l’ascens a Primera Autonòmica”, explica Moltó, qui continua jugant en l’equip de Segona Autonòmica.

Lamberto Villalón i Bea Alarcón, entrenador i capitana de l’equip de la UA, de Superliga 2, exerceixen de tècnics de la base en els col·legis, si bé ha sigut una temporada especialment dura i atípica per la pandèmia i les seues restriccions.

Destaca també la presència d’un històric com Rafael Gosálvez, conegut per tots com “Canti”, un històric del volei valencià que continua exercint de tècnic, en aquest cas del sènior de Segona Autonòmica.