Noticies

Doble derrota dels nostres equips en Superliga 1 i triomfs de prestigi en Superliga 2

87vistas

Els dos equips de Superliga 1 de la Comunitat Valenciana, UPV Leleman Conqueridor València i CV Villena Petrer, es van tornar de buit dels seus complicats desplaçaments i especialment dur va ser el viatge de tornada del conjunt alacantí, ja que el seu jugador Eder Piqueres va patir una greu lesió.

El CV Villena Petrer va plantar batalla però no va poder puntuar a Manacor (3-0), mentre que l’UPV Leleman Conqueridor València va millorar en el seu joc sota la batuta de Fernando Mirasol, però no prou com per a sumar davant el potent Guaguas (3-0).

En Superliga 2 femenina, el derbi entre la UA i el HolaCV Benidorm va caure del costat visitant amb un clar 0-3, la qual cosa permet a l’equip de Nacho Madaleno continuar amb la seua escalada. A més, el AHORA Voley Xàtiva va superar (3-1) al Hidramar Gran Canària. El Grau Elit Ciments va jugar dos partits, que va saldar amb un triomf davant el Hidramar Gran Canària (3-1) i una derrota davant Madrid Chamberí (3-0). Finalment, el Medsur Finestrat Elx es va veure sorprés en el seu pavelló pel Mairena (1-3) i el Renovak Sant Joan va caure en la seua visita al Atarfe (3-1).

En Superliga 2 masculina, el Servigroup Benidorm va patir una inesperada derrota (3-0) davant el Judesa mentre que el Voleibol Almoradí va aconseguir una balsàmica victòria (3-1) davant el Suac Canàries. A més, el UBE L’Illa Grau només va sumar un punt davant el CV Saragossa (2-3)  i el CV Mediterrani va superar amb autoritat al cuer Cisneros (3-0). Finalment, el FamilyCash Xàtiva va aconseguir dos punts de molt de mèrit en la seua visita a Sóller (2-3).