NoticiesSeleccionsVòlei Platja

El CESA corona com a campions als dos equips cadets de la Comunitat Valenciana

293vistas

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Vòlei Platja Infantil i Cadet celebrat a Lorca ha finalitzat amb un balanç extraordinari per als equips de la Comunitat Valenciana, ja que els dos cadets s’han coronat campions.

Totes dues seleccions es van imposar per 2-0 a Balears en dues finals en les quals van imposar el seu favoritisme després d’una competició quasi perfecta en la qual van demostrar la gran faena prèvia que havien realitzat. El cadet femení estava compost per Helena Llinares i Uxue Cuadrado, del Volley Platja Costa Blanca, amb Hugo Sánchez com a entrenador. El cadet femení el formaven André Seifert i Álvaro Justo, del CV València, i estava dirigit per Manuel Andreu.

La FVBCV reconeix també la bona faena duta a terme per l’infantil masculí, que va caure en quarts, i per l’infantil femení, que es va acomiadar en huitens.

Arturo Ruiz, president de la FVBCV, i Carol Pérez, responsable de seleccions autonòmiques de vòlei platja de la FVBCV, van ser presents en el lliurament de trofeus.