NoticiesClubs

El CV Quartà enforteix la seua pedrera i apunta a categoria nacional

96vistas

El municipi valencià de Quart de Poblet té una llarga tradició de voleibol ja que el club original va tirar a caminar en 1984, si bé en 2005 es va produir l’escissió i la fundació del Club Voleibol Quartà, que actualment gaudeix de bona salut gràcies al manteniment de la seua pedrera.

El seu president, Elpidio Fernández, explica que en l’actualitat compten amb prop d’un centenar de jugadores “en una temporada molt complicada” per la pandèmia de COVID-19. “Sobretot els papàs i mamàs de les xiquetes més xicotetes tenen por i això ho hem notat lògicament. Les més majors ja prenen les seues decisions i han entrenat fins a l’últim dia amb màscara i amb totes les mesures necessàries per a evitar contagis”, explica. El club té equips en totes les categories i també transmet els valors del voleibol a una trentena de xiquetes xicotetes que aquesta temporada encara no han pogut competir.

El president del CV Quartà ja ha assaborit en primera persona les mels de la categoria nacional i reconeix que aspira a veure de nou a algun dels seus equips en aquestes divisions. “En 2010, ja després de la refundació, pugem a categoria nacional i aguantem dos anys. És difícil, no ho negaré, ja que trobar patrocinadors costa molt en un esport minoritari i l’Ajuntament es limita a col·laborar”, assegura Elpidio Fernández.

Al marge de buscar l’ascens a categoria nacional, al president del CV Quartà també la fa especial il·lusió recuperar la secció masculina perquè el voleibol continue creixent a Quart de Poblet i els seus voltants.