ALICANTE: 96 522 72 21 VALENCIA: 96 391 87 60
Noticies

El “presi” es vist de curt en el CV Mediterráneo de Castelló

124vistas

Santi López, de 42 anys, torna a les pistes com líbero en Superliga 2 en aquest equip castellonenc

El voleibol corre per les venes de Santi López i als 42 anys ha decidit tornar a les pistes en una categoria tan competitiva com Superliga 2. Fundador, president, entrenador i ara jugador del Club Voleibol Mediterraneo, López vol gaudir d’una nova temporada vestit de curt. “Portava any i mig sense jugar, però físicament m’he mantingut bé i amb molta activitat física. No tinc la velocitat ni l’explosivitat de fa 20 anys, però ara com líbero continue ajudant a l’equip i puc aportar la meua experiència”, explica el ‘alma mater’ del CV Mediterraneo. “Realment em va entrar el mico de tornar a competir quan vaig veure com havia quedat el nou parquet flotant de la nostra casa, el pavelló Pablo Herrera. La instal·lació és espectacular, de les millors d’Espanya, i vull continuar gaudint del voleibol des d’aquesta pista”, reconeix López.

El CV Mediterraneo de Castelló va ser fundat en 2006 després de l’eixida de López del CV L’Illa Grau. “En L’Illa era el responsable de la secció masculina i vaig treballar amb jugadors que s’han instal·lat en l’elit com Pablo Herrera o Pablo Koukartsev. Va ser una etapa bonica però vaig decidir eixir i començar el meu nou projecte per a donar-li més importància a la base. Ara som el club de Castelló que més pedrera té, un total de 235 xiquets en col·legis i instituts. Som presents en 20 escoles municipals i comptem amb huit equips federats. És important que el sènior masculí estiga en Superliga 2 però per a nosaltres té encara més valor tota la pedrera que ve darrere”, explica el president, entrenador i jugador del CV Mediterraneo.

Santi López va començar a jugar amb 12 anys i afirma que el voleibol és la seua vida. “Em dedique professionalment a això, tant esportiva com administrativament. El CV Mediterráneo està creixent amb passes de gegant i es necessita molta faena darrere”, explica el seu fundador. “En huit anys vam ascendir cinc categories i arribem a Superliga 1 amb els xics. Ara afrontem una temporada amb moltes incerteses pel COVID-19 i estem molt agraïts a les ajudes que rebem de la Fundació Trinidad Alfonso i també a la Federació de la Comunitat Valenciana. Aquestes ajudes han aconseguit evitar que molts clubs desapareguen”, assegura López.