NoticiesClubs

El VAO Ontinyent aconsegueix la majoria d’edat amb el repte de formar pedrera

1.13Kvistas

En aquest 2021 compleix 18 anys el VAO Ontinyent, un club modest però amb il·lusionants projectes a mitjà i llarg termini. La seua presidenta, Tamara Riestra, recorda la fundació de l’entitat: “A la comarca de la Vall d’Albaida participàvem en una lliga local de vóley i nosaltres vam fer un pas en 2003 amb la fundació del VAO Ontinyent. El primer sènior femení no el vam tindre fins a 2013 i va ser un moment molt emocionant, tant per a nosaltres com per a la ciutat”, explica Riestra.

En els seus orígens, el VAO Ontinyent també va formar un equip masculí amb jugadors d’altres poblacions com Canals o Xàtiva i actualment el club compta amb un sènior masculí, un altre femení i un juvenil femení. A més, uns 40 xiquets i xiquetes practiquen el vóley en el Poliesportiu i l’objectiu és participar l’any que ve en els Jocs Esportius.

“El nostre repte és créixer quant a equips de pedrera i tindre una base sòlida, això és el que més ens il·lusiona. També ens faria il·lusió classificar al sènior femení en la final autonòmica de Segona, tant de bo l’aconseguim”, conclou la presidenta Tamara Riestra.

Finalment, cal destacar també l’organització del torneig 4×4 que se celebra cada juny, així com el 24 hores a pista completa que té lloc al juliol.