NoticiesClubs

El volei s’obri pas amb il·lusió a Mutxamel gràcies a la família Mas

327vistas

El cognom Mas és sinònim de voleibol a la Comunitat Valenciana des de fa molts lustres i la saga segueix al peu del canó actualment gràcies a Vicente i a la seua filla Raquel. Tots dos, junt a Xavi Parres, van fundar el CD Vóley Mutxamel en 2018 després d’eixir del CV Sant Joan i el projecte s’està assentant pese a la frenada obligada per la pandèmia i les seues restriccions.

Actualment el CD Vóley Mutxamel compta amb un sènior femení que baralla per l’ascens a Primera Autonòmica, a més de dos juvenils, un cadet, un infantil, un altre prebenjamí i un grup d’iniciació. El cos tècnic està en vies d’obrir la branca masculina i destaca també la presència de grups de vóley platja en l’època estival.

“El club el fundem en 2018 i des de llavors estem en fase d’implantació en els col·legis, que la gent ens conega al poble… En ser tan nous, la pandèmia ha sigut especialment dura i sobreviure a ella amb tanta aturada ja ha sigut una fita. Ara hi ha molta il·lusió, moltes ganes de créixer i d’establir les bases”, explica Raquel Mas.