Noticies

El vóley valencià trau múscul amb quatre lideratges en categoria nacional: Volei Grau Castelló, Mediterráneo, UA y Sant Joan

195vistas

El voleibol valencià ha començat la temporada 20/21 trepitjant l’accelerador ja que quatre dels seus equips ostenten ara mateix el lideratge en categories nacionals com la Superliga 2 i Primera Nacional. Es tracta del Volei Grau Castelló, el CV Mediterrani, l’Universitat d’Alacant i el Euroval Sant Joan.

El CV Mediterrani està al capdavant del grup C de Superliga 2 masculina després d’haver guanyat els seus tres partits amb molta autoritat i no haver cedit cap set. El passat cap de setmana es va imposar al Voleibol Mundet per 3-0 (25-18/25-19/25-16) en la seua estrena a casa.

En la Superliga 2 femenina, Volei Grau Castelló i Universitat d’Alacant lideren, respectivament, els grups B i C. El conjunt de la Plana ja va demostrar el seu potencial aquest estiu en conquistar la Copa Comunitat i ha arrancat el curs en plena forma. De fet, ha guanyat els seus tres partits sense cedir cap set i el passat cap de setmana va passar per damunt del Vóley Ciutat Cide a Menorca (14-25/25-27/18-25). En el grup C, l’Universitat d’Alacant es va emportar el derbi davant el Leleman València (3-1) i aquesta meritòria victòria li va servir, a més, per a situar-se en la primera plaça. En el conjunt dirigit per Lamberto Villalón va destacar, una vegada més, la italiana Giulia Giannetti amb 21 punts, 7 bloquejos i 4 serveis directes.

Finalment, el Euroval Sant Joan lidera el grup C2 de Primera Nacional després d’haver tirat avant els dos partits que va disputar el cap de setmana en el Poliesportiu de Sant Joan d’Alacant. L’equip entrenat per José Barricarte es va imposar el dissabte a l’Universitat de Granada i el diumenge al Vóley Murcia.