Competicions

IMPORTANTS VICTÒRIES DELS NOSTRES REPRESENTANTS EN LES SUPERLLIGUES

811vistas

El ESD Magranes d’Elx i el UBE L’illa Grau aconsegueixen sengles victòries davant Haro Rioja Voley i Usuhaia Eivissa, que els acosten als seus objectius en les màximes categories del Voleibol Nacional.

UBE L, Illa Grau Castelló – Ushuaïa Eivissa Voley  3 – 1 (25-22/16-25/25-20/25-21/0-0)
L’Ube l’Illa Grau s’enfrontava el dissabte al tercer classificat de la Superlliga masculina, els castellonencs van realitzar un excel·lent partit i no van donar opció als insulars demostrant el bon nivell de joc que des de principi de temporada els permet estar en els llocs de privilegi de la classificació.

Els d’Enric *Bescós, després de la seua brillant classificació per a la Copa del Rei a celebrar a Melilla del 7 al 9 de febrer, afronten la segona part de la Lliga amb clares opcions de classificació per als playoffs pel títol.

ESD Magranes d’Elx – OSACC Haro Rioja Voley  3 – 1 (17-25/25-21/25-22/25-19/0-0)
Per la seua part el C.V. Elx, amb la seua victòria davant el conjunt de La Rioja posa terra pel mig amb els seus rivals directes per aconseguir la permanència en la Lliga Iberdrola. El conjunt de Leo Passerini, es situa set punts per damunt de les places de descens que ocupen el Emevé de Lugo i el DSV Sant Cugat que serà el pròxim rival de les il·licitanes.