NoticiesSeleccions

La Comunitat Valenciana brilla amb llum pròpia en el CESA de Valladolid amb un or i una plata

588vistas

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2021 celebrat a Valladolid ha posat de manifest el gran estat de salut del voleibol de la Comunitat Valenciana, ja que l’expedició de la FVBCV va tornar a casa amb una medalla d’or, una altra de plata, una quarta plaça i una cinquena.

L’acompliment dels dos dos equips infantils i els dos cadets va ser de notable alt i, sobretot, el grup humà format en cada selecció va ser extraordinari gràcies a la bona predisposició dels jugadors i jugadores, així com dels entrenadors triats per a l’ocasió: Joe Lloret, Edu Berenguer, Arturo Moreno, Juanjo Susín, Noelia Santacreu, Sonia García, Ramón González, Jaime González, Juan Baeza, Ximo Borrás, Vicente Pérez i Guillermo Iglesias. A tots ells s’uneixen la directora tècnica de la FVBCV, Nuria Pla; el responsable de seleccions autonómiques, Juan Antonio Martínez; y el president Arturo Ruiz, tots ells presents a Valladolid.

INFANTIL FEMENÍ: El conjunt dirigit per Juanjo Susín es va proclamar campió després d’una competició extraordinària en la qual va tirar avant el “tie break” davant Catalunya, la gran favorita, en la semifinal. En la gran final es va imposar amb autoritat i un gran joc a Galícia per 3-1.
CADETE FEMENINO: L’equip de Joe Lloret va finalitzar en quarta posició després de caure en la semifinal davant una Catalunya intractable (i campiona) en el que era, per a molts, una final anticipada. Les nostres xiques no van tindre el millor dia davant Balears (1-3) en la baralla pel bronze. Encara així, gran torneig i millor futur.
INFANTIL MASCULINO: Extraordinària medalla de plata per al conjunt d’Edu Berenguer. Només ens va frenar Galícia en la final (1-3) després d’un torneig per a emmarcar en el que el conjunt va ser de menys a més. Aquests xics tenen el futur a les seues mans.
CADETE MASCULINO: L’última victòria davant Galícia va deixar als xics d’Arturo Moreno en una molt meritòria cinquena plaça, ja que la competitivitat era enorme. Gran faena de tots, al nivell dels millors.