NoticiesÀrbitres

La FVBCV demana a la RFEVB el cessament del president del Comité Nacional d’Àrbitres per amenaçar a les directives del Comité Territorial

854vistas

Juan Mario Bernaola és a més membre de la junta directiva de la *RFEVB

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana ha sol·licitat a la Federació Espanyola de Voleibol el cessament de Juan Mario Bernaola com a president del Comité Tècnic Nacional d’Àrbitres (CTNA) per amenaçar i coaccionar a la presidenta i a la delegada a València del Comité Territorial d’Àrbitres de la Comunitat Valenciana.

Tant la presidenta com la delegada a València, fent-se valdre de la seua competència, no van proposar al fill de Juan Mario Bernaola (a més d’altres candidats) per a realitzar un Curs d’Àrbitre Nivell 2 i arran d’aquesta decisió van rebre greus amenaces i coaccions per part de l’actual president del CTNA i membre de la junta directiva de la RFEVB.

Des de llavors, totes dues àrbitres ja van patir represàlies amb la retirada de les seues designacions per a la primera jornada de 2022. Juan Mario Bernaola va amenaçar, a més, a totes dues amb acabar, literalment, amb la seua carrera arbitral si no admetien al seu fill en el citat curs.

Arturo Ruiz, president de la FVBCV, va posar aquests fets en coneixement d’Agustín Martín, president de la RFEVB, el passat 4 de gener i, a data 17 del mateix mes, encara no ha rebut cap resposta.

Juan Mario Bernaola també va amenaçar a la FVBCV mitjançant una trucada telefònica a la seua vicepresidenta, a la qual va advertir que no donaria per bons els cursos arbitrals que a partir d’ara realitzara la FVBCV.

La FVBCV considera inadmissibles les amenaces i coaccions proferides per Juan Mario Bernaola, nomenat recentment president del CTNA per la RFEVB d’Agustín Martín.