Noticies

La il·lusió pel vòlei mou muntanyes en Real de Gandia

596vistas
  • El voleibol ha calat amb força en el xicotet municipi el Real de Gandia, pertanyent a la comarca de La Safor. Tant és així que l’Ajuntament va donar el vistiplau a la construcció del pavelló (inaugurat el curs passat) a causa del creixement exponencial de jugadores i equips en els últims 20 anys.
  • El seu fundador Héctor Peiró recorda que l’any 2000 va començar aquesta marxa amb sis xiquetes que volien jugar al vòlei. “Jo venia del futbol i no tenia ni idea, però any rere any es van anar apuntant més xiquetes i al final hem crescut una barbaritat. De fet, aquesta temporada hem batut el rècord amb 10 equips i estem molt il·lusionats, jo crec que la presència del pavelló serà un reclam més per a continuar creixent”, afirma Peiró, qui continua exercint com a ‘motor’ del club al costat de la presidenta Lorena Carpi i la coordinadora de la base María Bonigno.
  • “En la temporada 2008/2009 decidim ajuntar-nos a l’el Real de Gandia CF per a no estar sols i així tindre una mica d’ajuda. Llavors amb el president Juan Daniel Peiró el que vam fer la unió i passem a ser una secció del club”, explica Peiró, qui destaca les fites reeixides en la temporada 15/16: “Juguem el Campionat d’Espanya Aleví de Valladolid sent els dos equips campió i subcampió de la província i segons classificats en l’Autonòmic, motiu pel qual vam anar al nacional i quedem en la 15 posició”.  Així mateix, el Real de Gandia va ascendir el passat curs al Sènior i al Juvenil a Primera Autonòmica “després de molts anys intentant-lo”.
  • Finalment, Peiró agraeix la implicació de l’alcalde Gustavo Mascarell en la construcció del nou pavelló i afirma que la seua il·lusió és que “el voleibol siga cada vegada més conegut a la comarca de la Safor”.