ClubsCompeticionsFormació

La RFEVB convoca un Curs d’Estadística de Voleibol: Operador Data Volley

609vistas

La Real Federació Espanyola de Voleibol convoca un Curs d’Estadística de Voleibol: Operador Data Volley que se celebrarà a Teruel. L’activitat formativa es desenvoluparà en la localitat turolense els dies 4, 5 i 6 d’octubre coincidint amb la disputa a la ciutat turolense de la Supercopa Masculina entre CV Terol i Unicaja Almería. El curs d’operador està dirigit a aquells que vulguen ampliar coneixements en el programa estadístic més implantant en l’alt nivell internacional, i totes aquelles persones que vulguen actuar com a estadístics oficials en les trobades de les dues màximes competicions nacionals masculines i femenines.

El curs d’estadística estarà impartit per Juan Alonso Fernández Coppel, tècnic de les seleccions espanyoles absolutes, qui a través de l’enviament previ d’informació de continguts teòrics i l’exposició teòrica i pràctica d’aquests, al costat de la realització de diverses sessions pràctiques, permetrà conéixer el funcionament del programa estadístic de presa de dades d’alt nivell internacional, anàlisi dels resultats i utilitats posteriors a més d’afavorir l’aclariment dels conceptes i criteris de les valoracions en els gestos tècnics.

Podran participar en el curs els  entrenadors de Voleibol, jugadors de Voleibol, llicenciats i diplomats en Educació Física, alumnes d’INEF i de Facultats de Ciències de l’Educació, directius i persones vinculades al Voleibol.

Per a accedir a tota la informació i al butlletí d’inscripció descarrega el document que s’adjunta a continuació:

2019 Curso de Operador Estadistico Teruel-pdfEs20190910055210