ALICANTE: 96 522 72 21 VALENCIA: 96 391 87 60
Seleccions

La selecció valenciana de voleibol es prepara per al Campionat d’Espanya 2018

233vistas

La selecció valenciana de voleibol disputarà aquesta setmana el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en la categoria infantil i cadet. Els futurs estels del *vólei nacional es donen cita a Valladolid de l’11 al 14 d’abril.

Dimecres que ve 11 d’abril donarà començament el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Infantils i Cadets. Després de conèixer-se els resultats del sorteig, Valladolid acollirà als diferents equips que mesuraran el nivell de les joves promeses del voleibol nacional masculí i femení.

La localitat val·lisoletana tornarà a convertir-se en l’escenari que acollirà a les seleccions autonòmiques. La festa del *vólei espanyol cobrarà vida en el poliesportiu Pisuerga, Lalo García, San Isidro i Canterac. Quatre seus que rebran als 59 equips durant els quatre dies de competició.

La selecció valenciana es prepara per a disputar un campionat apassionant i posar a prova el nivell dels seus equips infantils i cadets tant en la categoria masculina com a femenina. Les quatre seleccions posen rumb a Valladolid amb l’objectiu de competir i gaudir d’uns intensos dies carregats d’emoció i, per descomptat, de vólei.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de categoria Infantil Masculina estarà compost per 14 equips repartits en quatre grups. En el grup A estaran Madrid, Astúries i Catalunya, mentre el grup B també de tres equips, seran Andalusia, Comunitat Valenciana i Galícia els equips que ho formen. El grup C ho componen Illes Balears, Illes Canàries, Aragó i Castella-la Manxa, mentre en el grup D Extremadura, Melilla, Murcia i Castella i Lleó seran els seus integrants.

15 equips integraran la categoria Infantil Femenina. Dins del grup A estaran Astúries, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana, l’únic grup compost per tres conjunts, El grup B estarà format per Extremadura, Navarra, *Andalucia i Illes Canàries. El grup C està constituït pels equips de Castella i Lleó, Catalunya, Cantàbria i Galícia, sent els participants en el grup D Múrcia, Aragó, Madrid i Illes Balears.

La competició cadet masculina tindrà a 14 equips barallant pel trofeu. El grup A ho formen *Andalucia, Murcia i Castella-la Manxa. En el grup B estaran Illes Balears, Madrid i Melilla, mentre el grup C ho conformaran Castella i Lleó, Galícia, Extremadura i Aragó. Dins del grup D on seran de la partida Illes Canàries, Astúries, Catalunya i Comunitat Valenciana-

15 equips formaran la competició en categoria cadet femenina. En el grup A estaran Illes Balears, Comunitat Valenciana i Astúries. Dins del grup B estaran Cantàbria, Castella i Lleó, Navarra i Madrid, en el grup C seran de la partida Murcia, Extremadura, Canàries i *Andalucia, mentre el grup D ho componen Galícia, Aragó, Catalunya i Castella-la Manxa