Noticies

Larry Creus: “Som ‘pequeñines’, però ja eliminem a un Superliga i plantarem cara a l’Almoradí en la final”

542vistas

El tècnic argentí del Family Cash Xàtiva analitza la final de la Copa Comunitat Valenciana que es disputa dissabte que ve (18.00 hores) a Oliva

Ja ha començat el compte arrere per a la final masculina de la Copa Comunitat Valenciana de Voleibol que tindrà lloc a Oliva el dissabte 26 de setembre, a les 18.00 hores, entre el Voleibol Almoradí, de Superliga, i el Family Cash Xàtiva, de Superliga 2. Larry Creus, exjugador argentí de reconegut prestigi mundial i actual tècnic del Family Cash Xàtiva, es mostra convençut que el seu equip estarà a l’altura en la final malgrat militar en una categoria inferior respecte al seu oponent. “Ja eliminem en la semifinal al L’Illa Grau, que era de Superliga, sabíem les seues febleses i els vam fer mal. Plantarem cara a l’Almoradí, estic convençut”, explica Larry Creus.

El tècnic del Family Cash Xàtiva reconeix que el seu equip parteix en desavantatge en l’apartat físic respecte a l’Almoradí, però adverteix que en brega i defensa es poden comparar a qualsevol. “Som un equip de ‘pequeñines’ que defensem moltíssim per a després buscar contrataques. La part física és el nostre taló d’Aquil·les, això és clar, i a més crec que l’Almoradí és un rival més exigent que el L’Illa Grau. Però el nostre plantejament de partit serà el mateix, l’equip està molt compromés, estreny molt les dents en defensa i està motivadísim de cara a aquesta final”.

Larry Creus, que com a jugador es va assentar al més alt nivell a l’Argentina, Itàlia i Rússia, es mostra entusiasmat en la seua etapa com a entrenador i formador en el CV Xàtiva. “El 80% dels jugadors són d’aquesta ciutat de menys de 30.000 habitants, ací no paguem sous i, per exemple, en la semifinal va jugar com titular un juvenil. Però porte dos anys treballant amb el mateix grup i la il·lusió que tenen és molt gran, tant com la seua evolució. Han millorat molt i a veure fins a on ens pot portar això”, conclou l’argentí.

La final masculina de la Copa Comunitat Valenciana es disputa aquest pròxim dissabte en el Pavelló d’Oliva a les 18.00 hores i serà retrasnmitida per streaming a través dels canals de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana.