Noticies

Las Leonas es llueixen a Alacant amb 4.300 espectadors i rècord d’assistència

371vistas

Las Leonas es van donar un bany de multituds a Alacant i, de fet, es va registrar el rècord d’assistència en un partit de la selecció espanyola femenina, amb 4.300 persones en les graderies del pavelló Centre de Tecnificació. El triomf davant Dinamarca va ser inapel·lable (3-0), ja que la graderia va portar en volandes al conjunt dirigit per Pascual Saurín.

La resposta de l’afició alacantina i de tota la Comunitat Valenciana va ser extraordinària i es va penjar el cartell de no hi ha bitllets per a celebrar la classificació de Las Leonas per a l’Europeu 2023, aconseguit amb cinc victòries en sis partits enfront de Letònia, Eslovàquia i Dinamarca.

La trobada va tindre també un gran suport institucional, ja que en la llotja van ser presents l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala; la vicealcaldessa, Mari Carmen Sánchez; i el regidor d’Esports, José Luis Berenguer, així com Arturo Ruiz, president de la Comissió Gestora de la FVBCV, i el president de la RFEVB, Agustín Martín. Al final del partit, Les Lleones van regalar una samarreta signada a la ciutat d’Alacant com a mostra del seu gran suport.

Les imatges es poden veure en la web de la CEV, en el següent enlace.

Fitxa tècnica: 

España (3): Mavrommatis (7 puntos), Aranda Muñoz (3), Varela (9), Prol (11), Schlegel (12), Jiménez (5) y Llabrés (líbero) -equipo inicial- Priante, Pizá, Llorens, Victory, Bravo (2), López Méndez y Camino. Seleccionador: Pascual Saurín.

Dinamarca (0): Lachenmeier (2), Mollgaard (4), M.B.Nielsen (6), Stevnsborg, Elbaek (11), F.S.Krogh (2) y Hansen (líbero) -equipo inicial-, I.H. Nielsen, Hansen, Brinck (4), C.S.Krogh (3), Christensen (2) y Jorgensen (4). Seleccionador: Sven-Erik Lauridsen.

Árbitros: Vitor Goncalves (POR) y Olivier Guillet (FRA).

Parciales: 25-16, 25-21 y 25-22.

Incidencias: Sisé i últim partit del preeuropeu disputat en el pavelló Centre de Tecnificació d’Alacant davant 4.300 espectadors, rècord d’assistència.