NoticiesVòlei Platja

Els exolímpics Mesa i Hernández marquen la diferència en l’arena d’Alacant

742vistas

El circuit de volei platja Vichy Catalan Comunitat Valenciana va fer parada el passat cap de setmana a Alacant i va alçar una gran expectació. En l’arena de la Platja de Sant Joan va destacar el gran ambient en la graderia i l’emoció en els quadres. A més, va ser la primera prova del circuit que va repartir premis en metàl·lic.

En el masculí es va imposar amb claredat la parella de exolímpics formada pel benidormenc Raúl Mesa (Pequín 2008) i el veneçolà Igor Hernández (Londres 2012), que van derrotar en la final (2-0) a Huesca-Ibáñez. El tercer lloc del podi va ser per a Kosarevych-Pérez.

En el quadre femení van guanyar amb solvència (2-0) les madrilenyes Maestri-Gómez i la gran sorpresa la van protagonitzar les finalistes Pérez-Pedrós, que van arribar fins a l’últim partit fent valdre la seua experiència i coratge. En tercer lloc van quedar les veneçolanes Garzón-Regalado.

El circuit de volei platja Vichy Catalan Comunitat Valenciana, que està organitzat pel Club Mediterranean Beach Volley i la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, disputarà la següent prova el 26 i 27 de juny a Orpesa.