NoticiesVòlei Platja

Els germans Bello y la parella Florián-Munar es coronen en el Costa Blanca Beach Games

119vistas

El Costa Blanca Beach Games, proba de tres estreles del Circuito Nacional de Vóley Playa, va coronar aquest diumenge a Alacant als germans Bell i a la parella formada per Natzaret Florián i Aina Munar, posant així el colofó a quatre dies de competició en els quals la Platja de Sant Joan va ser una festa i va poder gaudir dels millors jugadors d’Espanya.

Els germans Bell van competir amb una wild card procedents de Gran Bretanya i van demostrar des del primer partit una fortalesa tremenda. En la final es van imposar a Raúl Mesa i Óscar Jiménez i es van ficar a l’afició alacantina en la butxaca.

Per part seua, la parella formada per Natzaret Florián i Aina Munar es va coronar campiona i va fer valdre la seua condició de favorita. En la gran final van superar a Claudia Baños i Nerea Ruiz i després del triomf van destacar el gran ambient viscut a Alacant, així com l’organització i les facilitats donades als jugadors i jugadores.

El Costa Blanca Beach Games va reunir a la Platja de Sant Joan també a nombroses autoritats, entre les quals destaquen l’alcalde d’Alacant, Luis Barcala; el regidor d’Esports, Toni Gallego; la regidora de Turisme, Ana Poquet; el director del Patronat Costa Blanca de Turisme, José Mancebo; i el president de la FVBCV, Arturo Ruiz.