NoticiesVòlei Platja

Menegozzo-Carro i Pérez-Hernández es coronen en Gandia en la penúltima proba del Circuit d’Hivern

167vistas

La cinquena i penúltima prova del Circuit d’Hivern de Volei Platja de la Comunitat Valenciana es va disputar aquest passat diumenge a Gandia amb nombrosa presència d’esportistes internacionals. La jornada va estar marcada pel vent i la pluja, la qual cosa no va impedir que el nivell de joc fos molt alt.

En categoria femenina es va imposar la jove parella formada per Agostina Menegozzo i Marta Carro, de la selecció espanyola, els qui van brindar una emocionant final (2-1) enfront de Natzaret Florián i Amparo Hopf, dues veteranes amb molt volei platja de primer nivell a la seva esquena. La medalla de bronze va ser per a la francesa Giaoui i l’estatunidenca Brackmann.

En la competició masculina, Pablo Pérez i el veneçolà Rolando Hernández es van penjar l’or sense disputar la final a causa de la lesió d’un integrant de la parella hongaresa formada per Attila-Tari. La medalla de bronze va ser per als també hongaresos Doczi-Petik.

La cinquena prova del Circuit d’Hivern de la FVBCV, que reparteix premis en metàl·lic i és puntuable per al rànquing nacional, es va disputar el diumenge, mentre que la platja es va omplir el dissabte d’escolars pesi al mal temps.

El Circuit d’Hivern de la *FVBCV posarà el seu punt i final a la platja de Sant Joan d’Alacant el pròxim 31 de març amb la sisena i última prova.

La *FVBCV agraeix el suport de l’Ajuntament de Gandia i del CV Gandia en la disputa de les proves del passat cap de setmana.

La galeria de fotos es pot veure en el següent enllaç.