ALICANTE: 96 522 72 21 VALENCIA: 96 391 87 60
Sin categoría

CELEBRADA LA CONCENTRACIÓ DE LES SELECCIONS AUTONÒMIQUES SUB-15 I SUB-17

179vistas

Dissabte passat 27 , les nostres Seleccions femenines i masculines Sub-15 i Sub-17 van gaudir d’una jornada d’entrenament en els Pavellons Municipals de Finestrat i Altea.

En la jornada matinal les Seleccions infantils amb els seus corresponents entrenadors (Eduardo Berenguer per la Selecció infantil masculina i Jose Antonio Cortés per la Selecció femenina) van tindre quatre hores d’entrenament tecnicotàctic per a començar a albirar els sistemes de joc per al CESSA  2019

D’altra banda les Seleccions Sub-17 (Arturo Moreno per la Selecció masculina i Pablo Abona per la Selecció Sub-17 femenina) van desenvolupar els seus entrenaments en el Palau de Esports de la Costa Blanca Vila d’Altea, on a partir de les 14.30 h. les quatre Seleccions van gaudir de dues hores per al menjar i el descans.

A la vesprada es progamaren partits contra equips federats de la Competició de la Comunitat Valenciana, El *Sub-15 femení va jugar contra l’Elx C.V. infantil A, el Sub-15 masculí contra l’Elx C.V. A, la Sub-17 femenina va jugar contra les sèniors del C.V. Il·licità Carrus i la Sub-17 masculina va disputar el seu partit contra els sèniors del C.V. Villena.

UNA ALTRA GRAN JORNADA DE TREBALL I CONVIVÈNCIA.

Agrair a tots la vostra assistència, jugadors, tècnics, pares i altres familiars i als Clubs col·laboradors amb aquesta jornada. C.V. Altea, C.V. Finestrat, C.V. Elx, C.V. Il·licità Carrús i C.V. Villena.

Una salutació i convocar-vos a la pròxima concentració que celebrarem a mitjan pròxim mes de maig.

.