Seleccions

PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT AUTONÒMIC DE SELECCIONS PROVINCIALS

964vistas

Aquest matí, amb la presència del Regidor d’Esports Sr. Omar Braina Bou i del President de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana Sr. Arturo Ruiz González,  ha tingut lloc, en la seu del Patronat Municipal d’Esports de Castelló, la presentació dels Campionats de Seleccions Provincials per edats que se celebraran el divendres 3 i el dissabte 4 de gener a la Ciutat Esportiva de Castelló.

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana organitza cada any el Campionat Autonòmic de Seleccions Provincials com a colofó al Programa de Tecnificació que es desenvolupa des d’octubre fins a desembre en les tres províncies de la nostra Comunitat.

En aquesta Temporada s’han inscrit en el Programa un total de 320 esportistes dels quals 163 pertanyen a la província d’Alacant, 69 a Castelló i 88 a València.

La seu d’aquests Campionats va girant cada any en les tres províncies, enguany 2020 li correspon organitzar les competicions a la província de Castelló.

Amb la col·laboració inestimable del *Patronat d’*Esports de l’Ajuntament de Castelló, en els Pavellons “Ciutat Esportiva” i “Chencho” es desenvoluparan els Tornejos conformement al següent calendari i horari :

CALENDARIS  i HORARIS

Divendres : Seleccions Sub-14 i Sub-16 / Dissabte Seleccions Sub-15 i Sub-17

 1a Jornada : 10.00 h.
 Seleccions Castelló – Seleccions València
2a Jornada : 12.00 h.
     Seleccions Alacant – Perdedors 1a Jornada
3a Jornada : 17.00 h.
      Seleccions Alacant – Guanyadors 1a Jornada

PISTES DE JOC
– Pavelló “*Ciutat *Esportiva”: Cadet Femení , Infantil Femení i Masculí.
 – Pavelló “*Chencho” : Cadet Masculí.

Una vegada acabats els partits de la vesprada, sobre les 19.00 h. tindrà lloc el lliurament de Trofeus i medalles a tots els participants.