Noticies

Cinquena victòria consecutiva del Servigroup Benidorm en Superliga 2

97vistas

El Servigroup Benidorm, que aquesta temporada està dirigit pel brasiler Adriano Elías Lamb, va signar aquest dissabte la seua cinquena victòria consecutiva en el grup B de Superliga 2. Aquest triomf per 3-0 davant Pinto enfila a l’equip alacantí als llocs de cap en l’inici d’una temporada que promet ser il·lusionant.

En el mateix grup de Superliga 2 masculina, el Voleibol Almoradí va donar un colp d’autoritat en la seua visita al Alcorcón en imposar-se per 1-3. En el grup C, el Family Cash Xàtiva es va imposar a casa al Roquetes per 3-0 en un partit molt complet, mentre que el Mediterrani va caure (3-1) en el seu viatge a Eivissa. Finalment, el UBE L’Illa Grau es va portar els tres punts (1-3) de la seua visita al cuer Cisneros.

En Superliga 2 femenina, l’única victòria dels nostres equips va arribar per part del HolaCV Benidorm, que no va trobar massa problemes per a derrotar al Atarfe (3-1). Per part seua, el Medsur Finestrat Elx va caure a Cartagena (3-0) i el Renovak Sant Joan enfront del Madrid Chamberí (1-3). També es van quedar sense puntuar la UA davant Hidramar Gran Canària (3-1) i el AHORA Voley Xàtiva en la seua visita al Mairena (3-0).

En Superliga 1, els nostres dos equips van caure però bones sensacions. UPV Leleman Conqueridor va sumar un punt (2-3) davant Emevé i va fregar la remuntada, mentre que el CV Villena Petrer va arrancar un set (3-1), però va perdre enfront del potent Grup Herce Soria.