NoticiesClubs

Racing Playa San Juan: una gran família amb la base com a prioritat

51vistas

En la Playa de San Juan el voleibol batega amb força gràcies a la gran faena que està realitzant el Racing Playa des de fa 12 anys. El club presidit per Ricardo Iranzo (Riky per a tot aquell que ho coneix) compte en l’actualitat amb un centenar de xiquetes entre els equips federats i els escolars.

“La nostra major satisfacció és veure que, xiquetes que van començar amb nosaltres amb 7 anys, ara són entrenadores en el club, som una gran família”, explica Iranzo. “Comencem en els col·legis però amb el pas dels anys també hem volgut que les xiquetes continuaren jugant, d’aquí ve que tinguem un cadet preferent i un juvenil en competició escolar. El 80% de les xiquetes vénen dels col·legis“, explica el president del Racing Platja Sant Joan, un club amb branca de futbol i de voleibol.

La falta d’instal·lacions a Alacant és alarmant i al club li passa factura. “Porte 10 anys intentant que en la regidoria facen el pas de construir un pavelló en la zona de la Platja de Sant Joan. Lloguem una pista a l’aire lliure a un institut i només ens donen algunes hores en el pavelló de Ciutat Jardí, on ja està l’Alacant 2000 i altres esports. Intentem créixer però amb aquestes limitacions de pistes és molt difícil“, reconeix el president del Racing Platja.