NoticiesClubs

Raúl Mesa i la “Colo” continuen asseient càtedra al Platges de Benidorm

153vistas

Adobats en mil batalles, lideren els dos equips de Superliga 2 en aquest club que forma a quasi 300 xiquets i xiquetes

El Playas de Benidorm és un dels clubs que gaudeix de millor salut de tota la Comunitat Valenciana. Després de la desaparició del CV Benidorm, la nova entitat es va fundar en 2009 i en l’actualitat ja té als seus dos equips sèniors en Superliga 2, a més de formar a quasi 300 xiquets i xiquetes entre federats i alumnes dels col·legis.

Al capdavant dels dos equips de Superliga 2 estan Raúl Mesa i Ana Martínez, la “*Colo”, dos veterans adobats en mil batalles que continuen gaudint de cada minut de pista i també creixen amb passes de gegant com a entrenadors. Tots dos compatibilitzen tots dos càrrecs i la que més experiència té és la “Colo”, que compleix la seua cinquena temporada com a entrenadora-jugadora. “Al teu cos li costa més cada any, tardes més a recuperar-te dels esforços i has de cuidar-te molt en tots els aspectes, però a nivell mental estic de gom a gom, de fet sóc jo les que veig a les meues companyes com unes àvies i no a l’inrevés”, fa broma la benidormense, de 34 anys.

Tothom del voleibol coneix a Ana Martínez com la “Colo”. Va competir en l’elit amb el Torrelavega i el Finestrat, i en la categoria de plata amb el CV Elx, Universitat d’Alacant i L’Illa Grau. Aquesta temporada té el difícil repte de mantindre al OPD Energy Benidorm en Superliga 2 després del seu ascens: “Ara la lliga és més dura i seguisc pràcticament amb la mateixa plantilla. He de girar menys perquè puguem traure els partits avant, però la confiança en les xiques és total i segur que fem una bona temporada”, afirma la “Colo”, professora d’Educació Física.

De Raúl Mesa sobren les presentacions, ja que és un dels rostres més recognoscible del vóley platja nacional. Va participar en els Jocs Olímpics de Pequín de 2008 i aqueix mateix any va guanyar la medalla d’or en l’Europeu. Ara gaudeix igualment de la pista a les seues 38 anys i en el seu Benidorm natal.

“És la meua segona temporada com a entrenador-jugador i reconec que la primera va ser dura perquè sentia que se m’escapaven moltes coses. Ara ho porte millor, he aprés, controle més els detalls i crec que sóc capaç de traure el millor de cada jugador”, afirma Mesa, que defensa la samarreta del Playas de Benidorm i a més és president del CV Playa Poniente Benidorm. “És clar que amb 38 anys no tens la força ni els reflexos que tenies amb 20, però la il·lusió continua sent la mateixa. Els jugadors em tenen molt respecte i em sent còmode amb ells perquè hi ha diversos veterans. El nostre objectiu és la permanència, però jo sóc ambiciós, ho he sigut tota la vida i m’agradaria barallar pels llocs de dalt, ja veurem si som capaços”, conclou l’entrenador-jugador del Platges de Benidorm masculí.