ALICANTE: 96 522 72 21 VALENCIA: 96 391 87 60
Sin categoría

Convocat un nou Curs d’Àrbitre Col·laborador de Voleibol a València

849vistas

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana celebrarà a València els dies 22 i 23 de novembre una nova edició del Curs d’Àrbitre Col·laborador de Voleibol.

L’activitat, que està emmarcada dins del Programa Formatiu d’aquesta federació, té per fi “facilitar la formació d’àrbitres col·laboradors per a exercir les funcions arbitrals en els partits dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana i en les diferents competicions universitàries, alternant el coneixement de la reglamentació de joc amb l’ensenyament dels valors a través de l’esport”.

El termini d’admissió finalitzarà el 18 de novembre.

Més informació de l’activitat en el següent enllaç: CursoArbitroColaboradorValencia2edicion .

La figura de l’Àrbitre Col·laborador, convocada per primera vegada fa més d’una dècada en el Programa de Formació Permanent de la Direcció General de l’Esport i integrada en l’actualitat per algunes federacions, té com a principal finalitat cobrir les necessitats d’arbitratge de les Fases Municipals dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

Aquestes Fases municipals compten amb particularitats i regles de joc adaptades a les edats primerenques, les característiques de les quals difereixen en tots els casos de la normativa federada.

Per aquest motiu es fa necessari formar a aquests àrbitres de manera molt específica, atendiento especialment a la formació en valorsconeixement de les bases de competició i normativa municipalregles de joc adaptades en el municipi, mitjans i materials per al control de la competició, designacones i coordinació del col·lectiu arbitral municipal, així com tots aquells aspectes que cada ajuntament establisca com a requisit arbitral en aqueix municipi.

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana assumeix directament des de fa uns anys, en coordinació amb l’ajuntament corresponent, la convocatòria i organització els Cursos d’Àrbitre Col·laborador / Anotador de Voleibol, l’àmbit territorial del qual es limita a aquesta comunitat autònoma.

Per a això, i atendieno a la importància i a les peculiaritats d’aquest perfil a formar, proposa una formació adaptada a la especifidad d’aquest arbitratge, de la mateixa manera que designa a aquells professors que poden transmetre en major mesura els coneixements i objectius que persegueixen els organitzadors d’aquesta activitat educativa.