NoticiesClubs

El CV Paterna-Liceo consolida el seu projecte i somia en gran

647vistas

Atenent la seua data de fundació, el Club Voleibol Paterna-Liceo és un dels nouvinguts però el seu funcionament i arrelament a la ciutat són propis d’un club amb solera. Fundat en 2010 per un grup de jugadors que van agafar el testimoni deixat per Bruno Hubert en el Liceu, el club gaudeix ara de molt bona salut i destaca la presència de diversos equips masculins en la seua base.

“Actualment comptem amb 140 jugadors participant en lligues federades: dos equips infantils femenins i un masculí; dos equips cadets femenins i un masculí; un juvenil femení i un masculí; un sènior femení i un masculí. També tenim 40 jugadors de minivoley, alguns competint al seu torn en lliga infantil. Tots els anys ens movem entre els 175 i 200 jugadors, però aquesta temporada és especial pels motius que ja tots sabem”, explica Marta Martínez Reyero, presidenta del CV Paterna-Liceo.

El club pot presumir d’haver disputat el Campeonato de España alevín i la seua presidenta no amaga que li il·lusionaria veure als seus equips en competicions nacionals. “Els objectius són millorar la qualitat dels entrenaments, i per això dels jugadors, per a tindre una pedrera cada vegada més sòlida i també aconseguir que les categories absolutes juguen en competicions nacionals per a poder donar continuïtat de futur a aqueixa base. Volem que el voleibol es faça visible a Paterna i cada vegada més gent s’interesse i jugue a aquest esport tan complet”, afig Marta Martínez.

En opinió de la presidenta, “la major alegria com a club ha sigut cadascuna de les presentacions en les quals pares i jugadors s’han ajuntat per a compartir un dia de partits dels equips sènior, amb posterior menjar multitudinari”. Marta Martínez recorda amb especial afecte “la presentació de la temporada 2019-2020, realitzada en l’Amfiteatre de Paterna amb foto en l’emblemàtica Torre”, coincidint amb el desé aniversari del club.