Noticies

Cinc equips de la Comunitat reprenen la competició aquest cap de setmana en categoria nacional

36vistas

Les competicions dependents de la FVBCV estan suspeses amb motiu de l’avanç del COVID-19 però aquest cap de setmana cinc equips de la Comunitat Valenciana reprenen la competició en categoria nacional.

En Superliga, els nostres dos representants juguen aquest dissabte com a locals. El Voleibol Almoradí reprén la competició un mes després rebent al Urbia Palma a partir de les 17.30 hores. Per part seua, el UBE L’Illa Grau intentarà aconseguir la seua quarta victòria consecutiva en el seu duel davant la Tèxtil Santanderina a partir de les 17.00.

En Superliga 2 s’han ajornat tots els partits dels representants de la Comunitat a excepció del Aguere-Leleman València en categoria femenina (dissabte, 18.00). Les pupil·les de Juanjo Susín busquen una victòria de prestigi en terres canàries.

Finalment, en Primera Nacional competeixen el CV Elx i el Euroval Sant Joan, tots dos en la Lliga de Permanència. El CV Elx rep (dissabte, 17.00) al Miguelturra i el Euroval Sant Joan al Adeva Albacete (diumenge, 12.00).

¡¡Molta sort a tots ells!!