NoticiesClubs

CV Ilicitano Carrús: bolcats en la base

44vistas

Elx és sinònim de voleibol i Julio Ramón és un apassionat d’aquest esport al qual ha dedicat tota la seua vida. En 1998 va deixar el CV Elche per a fundar el CV Ilicitano Carrús, un projecte personal més que consolidat 23 anys després.

“El club va començar en l’Institut Carrús amb la idea que jugaren tots els que volgueren i això continua vigent. En el millor any hem tingut uns 150 xics i xiques, i sobretot el nostre radi d’acció és a nivell escolar, en les competicions de promoció, no tant de rendiment”, explica Julio Ramón, qui admet que 2020 i 2021 són anys “molt complicats” per la pandèmia de COVID-19. “L’objectiu d’aquesta temporada és jugar tot el que es puga i acabar la temporada com siga, no hi ha més. Hem tingut menys equips que anys anteriors per tota la situació que estem vivint”, lamenta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’equip sènior femení del CV Ilicitano Carrús ocupa la segona plaça en Primera Autonòmica però Ramón no es planteja ara com ara fer el salt a categoria nacional. “Fa tres anys juguem una fase d’ascens a Altea i fa dos a Mallorca. Del viatge a Palma ens va quedar un deute que encara arrosseguem perquè l’Ajuntament no va complir. Vull dir que cal tindre un suport econòmic fort per a poder assumir un repte així i són temps complicats”, assegura el fundador del CV Ilicitano Carrús.

Ramón recorda orgullós la bona participació de diversos dels seus equips en els campionats nacionals de categories inferiors i confia que recuperar “la normalitat” després de la pandèmia per a continuar formant i transmetent la passió pel voleibol a xics i xiques.