Noticies

CV Sant Joan i CV València es coronen en unes emocionants Finals Autonòmiques Cadets

74vistas

Les Finals Autonòmiques Cadets disputades el passat cap de setmana a Sant Joan d’Alacant i Castelló van coronar al CV Sant Joan i al CV València com a campions, complint així els pronòstics previs i les bones sensacions oferides durant la lliga regular.

La final femenina, organitzada pel CV Sant Joan, va destacar per l’emoció i el gran nivell. Tant el CV Elx com el Platges de Benidorm van mantindre una bonica baralla per la segona plaça, que va caure finalment del costat de les il·licitanes, dirigides per Juan Antonio Martínez. En quarta posició va finalitzar el CV Gandia.

La final masculina va estar organitzada pel CV Mediterrani, que acollirà també el Campionat d’Espanya Masculí del 19 al 23 de juny. El CV València va fer valdre el seu potencial per a coronar-se com a campió autonòmic, amb l’amfitrió CV Mediterrani en segona plaça, el CV Xàtiva en tercera i el CV Gandia en quarta.

 

D’altra banda, el passat cap de setmana també va tindre lloc, a Elx, la Fase d’Ascens Infantil Zonal, que igualment va destacar per l’emoció després d’una temporada molt dura a causa de les restriccions per la pandèmia. El CV Elx Salesians es va coronar campió, mentre que el CD Biarense va finalitzar en una meritòria segona plaça. La tercera va ser per al Vés-los e Vents DC Hotels i la quarta per a la Yogurtería Polanens.