NoticiesClubs

Nou Volei Alzira: Projecte nou, gran implicació dels pares i molta il·lusió

52vistas

Fa ja quatre anys que un grup de pares i mares de jugadores del CV Alzira van decidir fundar un nou club i començar des de zero. El Nou Volei Alzira va nàixer amb una premissa fonamental: els pares i mares havien de tindre més protagonisme. I així ha sigut des de llavors.

Actualment, aquest club radicat en la capital de la Ribera Alta acull a uns 80 jugadors i jugadores, repartits en els següents equips: sènior masculí, juvenil femení, cadet femení, infantil femení i els xicotetes de l’escola. “El nostre gran objectiu és continuar creixent i per a això necessitem entrenadors. Estem formant a exjugadors i els paguem el curs d’entrenador ja que sense tècnics és impossible créixer més”, afirma Manuel Palmar, president del Nou Volei Alzira.

L’equip cadet disputa aquest cap de setmana, a La Nucia, la Fase d’Ascens a Preferent i hi ha moltes il·lusions posades en aquesta cita. El Nou Volei Alzira té cada vegada més pes a la comarca, ja que arriben jugadors i jugadores de poblacions limítrofes com Algemesí i Carcaixent.