NoticiesClubs

CV Sedaví: Passió pel volei des del 92 i reptes ambiciosos

81vistas

El Club Voleibol Sedaví és un dels clàssics de la Comunitat Valenciana, ja que va tirar caminar en 1992 i des de llavors continua transmetent la passió pel voleibol sense refundacions pel mig. Va ser en aqueix any quan va germinar el projecte en l’Institut de Sedaví, si bé el club es va registrar en 1994 coincidint amb la inauguració del pavelló municipal. Els fundadors del CV Sedaví van ser Julio Alcaraz, Carolina Sospedra, José Antonio Camacho i José Ignacio Hernández.

El club compta actualment amb unes 100 jugadores i 15 jugadors, a més dels xiquets i xiquetes que aprenen voleibol en les activitats extraescolars dels col·legis. El seu president, José Antonio Cortés, conegut per tots com “Xikito”, no amaga que l’objectiu és fer com més prompte millor el salt a categoria nacional. Tant el sènior masculí com el femení militen en Primera Autonòmica i busquen l’ascens: “Tenim aqueixa il·lusió encara que sabem que després tirar avant els projectes és complicat en un esport com el voleibol ja que fan falta moltes ajudes. També esperem que la pandèmia ens permeta celebrar el Campionat d’Espanya Juvenil perquè estic segur que faríem un bon paper”, explica “Xikito”.

Mentre els més majors barallen per aconseguir aqueixos reptes ambiciosos, els tècnics de la base continuen transmetent la mateixa passió pel voleibol que va portar a fundar el club fa ja quasi 30 anys.