Noticies

Pluja de fitxatges d’hivern en el OPDEnergy Benidorm, la UA y el Euroval Sant Joan

131vistas

Diversos equips de la Comunitat Valenciana que militen en categoria nacional han aprofitat l’inici del nou any per a reforçar les seues plantilles i barallar així amb major garantia pels seus objectius. Els fitxatges d’hivern ja són ací i els tres equips que més actius s’han mostrat han sigut el OPDEnergy Benidorm (Superliga 2), el Universitat d’Alacant (Superliga 2) y el Euroval Sant Joan (Primera Nacional).

El fitxatge més impactant ha sigut l’anunciat ahir pel OPDEnergy Benidorm, que ha reforçat la seua línia d’atac amb la porto-riquenya Noami Santos-Lamb, provinent de el CV COO 7 Palmes. Aquesta jugadora era una de les més destacades en l’equip canari i, de fet, va ser reconeguda com a MVP de la Copa Princesa disputada fa pocs dies. Noami Santos-Lamb ja està a Benidorm i ha d’aportar un salt de qualitat suficient perquè l’equip de la Marina Baixa aconseguisca certificar com més prompte millor la seua permanència en la Superliga 2.

En la mateixa categoria i en el mateix grup, l’Universitat d’Alacant va anunciar recentment la contractació de l’atacant Rocío Andrés, de 20 anys i que militava en el Euroval Sant Joan. En el club santjoaner no s’han quedat de braços plegats i han realitzat fins a tres incorporacions per a certificar la seua permanència en Primera Nacional. Les cares noves al equipo de José Barricarte son Carla Puente (CV Elche), Yaiza Vergara (Universitat d’Alacant) y Tania Torres (Ilicitano Carrús).