Noticies

El CV Elx regna en categoria Infantil i gran fase d’ascens Cadet a La Nucia

241vistas

Punt i final a les Finals Autonòmiques i Fases d’Ascens després d’un cap de setmana apassionant en el qual el Club Voleibol Elx va ser el gran triomfador. Els dos conjunts il·licitans van conquistar sengles Finals Autonòmiques Infantils, mentre que a La Nucia es va disputar una gran fase d’ascens Cadet femenina.

La Final Autonòmica Infantil femenina va coronar al CV Elx Grup Alcudia, que partia com a favorit però va haver de suar donat l’alt nivell de les seues competidores. En segona plaça va finalitzar el CV Sant Joan, mentre que la tercera va ser per al Platges de Benidorm. Va finalitzar quart el CV Daya Nueva, llastrat per les inoportunes lesions d’última hora de dues jugadores importants.

 

La Final Autonòmica Infantil masculina va destacar per l’extraordinària organització del Santo Domingo Voleibol Petrer, l’equip del qual va finalitzar en segona posició i va obtindre el bitllet per al Campionat d’Espanya de la categoria. El campió va ser el CV Elx Salesians, mentre que la tercera plaça va ser per al Delmas Clínic Fabraquer i la quarta per al CV València Neptú.

Finalment, La Nucia va acollir una emocionant Fase d’Ascens Cadet a Preferent que va coronar al Voleibol Almoradí com a campió. També va ascendir el *Nou *Volei Alzira, quedant en tercera posició el L’*Illa Grau i en quarta el CV Quart. L’organització del CV La Nucia, en col·laboració amb el seu Ajuntament, va resultar impecable.