ÀrbitresFormacióVòlei Platja

“EL VOLEY PLATJA VIST DES DE LA SILLA ARBITRAL” – ACTIVITAT FORMATIVA

869vistas

El pròxim diumenge 24 de maig a les 18 hores, el Comité Territorial d’Àrbitres de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana convoca una nova activitat formativa, aquesta vegada enfocada al Voley Platja.

En aquesta activitat parlarem sobre les diferències que trobem en els diferents territoris i segons parlem de competició de menors o de sènior, o si és un campionat autonòmic o nacional.

Comptarem amb la intervenció de tres àrbitres experimentats:

  • Mireia Carreño, del comité català, àrbitre internacional amb una gran carrera, incloent la participació en els JJOO d’Atlanta en 1996, on arribe a participar com a segon àrbitre en la final, actualment és Referee Delegate CEV
  • Diego Rodríguez, del comité asturià, àrbitre internacional, amb més de 18 anys d’experiència, i innombrables proves internacionals entre les quals destaquen un World Tour a Turquia en 2018, aquest mateix any 2018, també va participar juntament amb Mireia en els Jocs del Mediterrani, que es van disputar a Tarragona, en 2019 va estar en el Campionat d’Europa sub-20, on va xiular la final femenina i el bronze masculí.
  • Julio Alcaraz, del comité de la Comunitat Valenciana, gran experiència i dedicació, ha participat en tres Proves Europees Nestea, en el Circuit Movistar, a més d’en molts Campionats d’Espanya, i això només com a àrbitre.

Podreu seguir en directe aquesta xarrada, des d’aquest link: https://youtu.be/u_fcnq_c48e.

Us esperem a tots per a poder aclarir els vostres dubtes, gaudint d’una activitat formativa que segur serà del vostre grat.