ÀrbitresClubsFormació

Jornada online sobre noves tecnologies en l’arbitratge del voleibol

895vistas

El Comité Tècnic Territorial d’Àrbitres de la FVBCV convoca aquesta interessant jornada sobre la inclusió de les noves tecnologies en l’arbitratge del voleibol que van, des de l’acta electrònica, coneguda per molts dels àrbitres, tauletes, que ja podem veure en partits de Superliga-1, fins als mes desconeguts i poc habituals per al nostre col·lectiu com el Vídeo Challenge o els intercomunicadors.

La jornada va dirigida tant a àrbitres com a entrenadors, jugadors i altres persones relacionades amb el món del voleibol, i tractarà sobre aquests elements que s’han anat fent un buit en els partits i que com quasi totes les tecnologies ens facilita la tasca arbitral… o no?

Aquesta jornada serà emesa en directe dissabte que ve 16 de maig a les 18h pel canal de Youtube de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, podent accedir directament des d’aquest link: https://youtu.be/HWDqQvNrkP4.

Els ponents d’aquesta jornada seran els àrbitres internacionals Juan Mario Bernaola, (Comunitat Valenciana), Mariola Rodríguez (Comunitat Canària) i Maurici Villafañé (Federació Colombiana de Voleibol). El moderador serà Enrique Danvila, President del Comité Tècnic Territorial d’Àrbitres de la Comunitat Valenciana.