Sin categoría

Final Competició d’Hivern de Voleibol de platja a Alacant. Les millors jugadores/ és es donen cita a la Platja de Sant Joan

465vistas

Demà divendres es donen cita a la Platja de Sant Joan d’Alacant els millors jugadors/as queestan participant en les Competicions Nacionals d’Hivern per a disputar la Final de la Federació de Voleibol de la Comunitat.

Amb l’organització del Club Voleibol de platja Costablanca, 32 parelles femenines i 39 masculines jugaran des de les 10.00 h. a la recerca del títol de campiones i campions de la Comunitat Valenciana.
La prova és oberta i atorgarà una doble premiació als participants, d’una banda a les tres parelles tant masculines com femenines que guanyen la prova de demà i per una altra a les tres millors parelles del Rànquing després de la disputa de les 6 proves celebrades a Elx, Alboraia, València, Oliva i Benidorm, al costat de la d’Alacant.

En categoria femenina la parella del Club Voleibol de platja La Malva de València formada per Deborah Giaoui i Ester Sanz ocupen la primera posició del Rànquing mentre que en categoria masculina l’ocupen Simone Natali i Hernán Tovar del Club Beach Arena d’Alboraia.

Destacar la presència de moltes jugadores/s que del 25 al 27 d’abril disputaran la Copa del Rei i de la Reina a Canàries com Claudia Santisteban i Claudia Maestri, del Club V.P. Madrid,   Elena Zunzunegui del V.P. Santander , Daniel Moreno i Óscar Jiménez, Pablo Pérez i Robert Sanfélix de la Universitat d’Alacnat etc..

Es preveuen pluges per a demà però això no  impedirà que tingam una gran competició de Voleibol de platja una vegada més en la Comunitat Valenciana.

Us esperem a tots.