ClubsFormació

La FVBCV convoca un curs semipresencial d’Entrenador de Voleibol Nivell II

575vistas

“La Fase online se celebrarà durant els mesos de maig/juny de 2020″

La Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana convoca el present Curs d’Entrenador Territorial de Voleibol de Nivell II.

Aquesta titulació té validesa federativa en tot l’àmbit nacional, ja que està reconeguda per la RFEVB, i capacita per a dirigir equips de voleibol en competicions de categoria juvenil i absoluta en l’àmbit Autonòmic i Fases Nacionals de Segona Divisió. A més, la seua possessió és un requisit per a poder accedir al Curs d’Entrenador de voleibol Nivell III.

 

RESTRICCIONS PER L’ACTUAL SITUACIÓ SANITÀRIA (COVID-19):

Segons el Reglament del Comité Nacional d’Entrenadors, perquè un Curs d’Entrenador de Voleibol de Nivell II siga reconegut per la de la Real Federació Espanyola de Voleibol, és condició necessària que es curse de manera presencial almenys 40 hores de docència, independentment de la resta de contingut que pot ser també presencial i/o online (mitjançant formació telemàtica a distància com a videoconferències, tutorials, temari documental, etc.).

En la situació excepcional en la qual ens trobem produïda pel Covid-19, no es pot establir una data determinada per a la celebració de la Fase Presencial (40 hores), atés que no hi ha certesa de quan es podran celebrar activitats formatives amb presència de l’alumnat en una aula.

Per aquest motiu, quedem a l’espera de l’aixecament de les restriccions per part de les autoritats per a poder establir una data definitiva d’aquesta Fase Presencial.

No obstant això, la Fase Online (40 hores – la meitat del curs) sí que es pot celebrar, i per a això aprofitarem els mesos de maig i juny de 2020, atés que no s’està desenvolupant activitat en els clubs, podent així els alumnes emprar aquestes dates per a avançar gran part dels continguts. En aquesta fase es realitzaran els estudis, propostes, treballs, anàlisis, etc., proposats pels professors.

La FVBCV informarà puntualment de qualsevol novetat quant a qualsevol decisió definitiva sobre la celebració de la Fase Presencial.

 

DATES:

Data Límit d’Inscripció – 10 de maig de 2020
Docència Online (40 hores) – Maig/juny de 2020 (40 hores)
Docència Presencial (40 hores) – En dates i lloc encara per determinar
Exàmens – En dates i lloc encara per determinar
Període de pràctiques – A finalitzar abans del 30/06/2023

 

Més infomaciónConvocatoria Curso Entrenador Territorial de Voleibol Nivel II – 2020