Noticies

La Generalitat permet el retorn dels entrenaments i d’algunes competicions

46vistas

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat la Resolució de 25 de febrer de 2021 per la qual s’acorden noves mesures a conseqüència de la crisi sanitària.

Entrenaments
– S’autoritza la volta als entrenaments de tots els equips que participen en les Competicions FVBCV i en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

– Tots els entrenaments es desenvoluparan en grups estables, evitant els contactes amb altres grups d’entrenament i sempre a l’aire lliure o en instal·lacions esportives obertes (a l’efecte d’aquest apartat, es considera instal·lació esportiva oberta aquell espai obert esportiu no cobert o tot espai que, estant cobert, estiga envoltat lateralment per un màxim de tres parets o murs).

– Els entrenaments de les categories autoritzades a competir es desenvoluparan en les instal·lacions que siguen necessàries i amb les dinàmiques esportives habituals, per la qual cosa es podrà entrenar en Pavelló tancat i cobert.

– Els entrenaments d’esportistes en edat escolar de les etapes educatives d’Infantil i Primària (categories Aleví i Benjamí) es realitzaran en grups reduïts de 4 persones màxim i sense contacte físic.

Competicions
– S’autoritza la volta de les competicions esportives que atorguen un dret d’ascens a campionats o competicions d’àmbit estatal, o aquelles que siguen imprescindibles per a obtindre la classificació oficial per a Campionats d’Espanya.

– La resta de les competicions es mantenen suspeses temporalment.

Instal·lacions
– No està permés l’accés del públic a les instal·lacions ni en entrenaments ni en la competició, excepte en les categories d’àmbit estatal amb un aforament del 30% i màxim de 150 persones (només partits).
– Es permet l’ús de vestuaris i dutxes en les categories autoritzades per a competir.

Aquestes mesures entraran en vigor a partir del pròxim dilluns 1 de març i estaran vigents fins al dia 14 de març inclusivament, llevat que durant aquest període es puga decretar algun tipus de modificació.

Els entrenaments i les competicions de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana queden de la següent manera (a costa de possibles modificacions per part de la Generalitat en funció de la pandèmia de COVID-19):