Noticies

Paola Martínez i Claudia Fita posen l’accent valencià en la Copa de la Reina 2021

76vistas

L’oposada del Kiele Socuéllamos i la colocadora de el Feel Volley Alcobendas es van formar en el PED de Cheste i ara volen alt en la Lliga Iberdrola

Aquest divendres 26 de febrer dóna principi la Copa de la Reina 2021 a Las Palmas i en el torneig destaca la presència de dues jugadores de la Comunitat Valenciana: l’oposada Paola Martínez Vela i la colocadora Claudia Fita, que defensen, respectivament, les samarretes del Kiele Socuéllamos i del Feel Volley Alcobendas.

La gandiense Paola Martínez Vela, de 22 anys i internacional absoluta amb Espanya, va fer els seus primers passos en el voleibol en el CV Oliva i després es va formar en el PED de Cheste i en la concentració permanent de Sòria. La opuesta està ara més que assentada en l’elit, aquesta temporada ha sigut designada MVP de la jornada en dues ocasions i aquest cap de setmana disputa la seua quarta Copa de la Reina. “No venim en bona dinàmica, així que l’objectiu és competir bé, jugar tan bé com siga possible i a veure fins a on ens porta això. La Copa sembla més igualada que cap any i això és bonic”, afirma la jugadora del Kiele Socuéllamos.

L’esport ha format part de la vida de Paola Martínez Vela des que va nàixer ja que el seu pare va ser porter de futbol, la seua mare campiona de rem i la seua germana juga en el Family Cash Xàtiva de Superliga 2.

Per part seua, Claudia Fita, nascuda fa 17 anys a Canals, va fer els seus primers passos en el Club Voleibol Xàtiva, unes de les millors pedreres d’Espanya, i després va continuar formant-se en el PED de Cheste i en la concentració permanent de Sòria. Internacional sub’19, aquest cap de setmana disputa la seua segona Copa de la Reina amb el Feel Volley Alcobendas. “En la Copa de l’any passat vam perdre en semifinals i ara no sabria fer un pronòstic perquè està tot més igualat que mai, nosaltres anem amb moltes ganes i l’important és que juguem bé”, afirma la jove Claudia Fita, una de les colocadoras amb major progressió de la Lliga Iberdrola.

Totes les trobades de la Copa de la Reina podran seguir-se en directe per Streaming, a través de +TDP la sección de streaming de Teledeporte y a través de la página web de la RFEVB .