Sin categoría

LA RFEVB VA REVELAR AHIR EL DESENLLAÇ DE LES COMPETICIONS NACIONALS

661vistas

La Real Federació Espanyola de Voleibol va fer públics ahir els acords de la seua Comissió Delegada pels quals es determinen els finals de les Competicions Nacionals així com  els ascensos i descensos.

En primer lloc i pel que respecta als nostres clubs participants en aquestes Competicions, des de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana volem felicitar a tots els equips per les seues brillants temporades que els han fet justos mereixedors de les Classificacions obtingudes.

En la Superliga Masculina, gran temporada del UBE L’illa Grau de Castelló que fins a la suspensió de la lliga regular ocupava posats de disputa del Play-off pel títol i que en la quarantena cinquena edició de la Copa de SM el Rei havia aconseguit per segon any consecutiu ficar-se en semifinals eliminant a l’amfitrió URBIA Palma.
Per la seua part el ACE Almoradí aconsegueix mantindre la categoria en determinar la RFEVB que no hi haja descensos en la màxima categoria masculina. Molt merescuda aquesta permanència ja que mancant dues jornades per a acabar la competició continuava mantenint les seues opcions per a guanyar-li-la en la pista.

Quant als equips masculins i femenins participants en les Superligas 2, amb la decisió que no hi haja descensos tindrem de nou a tres equips de Castelló (CV Mediterrani en categoria masculina i UBE L’illa Grau i Volei Grau en categoria Femenina) dos equips del C.Vb. Xàtiva  (masculí i femení) i tres de la província d’Alacant (C.V. Platges de Benidorm Masculí i el C.Vb. Elx i la Universitat d’Alacant en femení).

A aquests huit equips, s’uniran en la categoria de plata del voleibol espanyol, altres quatre equips que ascendeixen per les seues bones classificacions en les lligues regulars de 1a Divisió Nacional.
El C.V. València aconsegueix el doblet amb els seus equips masculí i femení, el C.V. Platges de Benidorm també comptarà amb doble representació ja que el seu equip femení el Sonneil Benidorm aconsegueix la Superliga-2 cosa que també aconsegueix l’equip masculí del Sedka Novias del Sto. Domingo Voleibol Petrer.
La resta d’equips de la 1a Divisió Nacional mantenen la categoria(CV Elx, CV Villena en categoria masculina i el CV Altea en categoria femenina).

Només ens queda desitjar que tots els projectes esportius dels nostres clubs es complisquen per a una pròxima Temporada que es presenta molt incerta. Segur que amb la seua il·lusió i el suport de tots aconseguiran fer-los realitat i els portaran a l’èxit.