ALICANTE: 96 522 72 21 VALENCIA: 96 391 87 60
FormacióVòlei Platja

La RFEVB obri la convocatòria de beques de 2020 per a tècnics esportius

55vistas

La Real Federació Espanyola de Voleibol convoca una nova edició de les beques per a tècnics, dins de les finalitats que té encomanades la RFEVB per a fomentar la formació i perfeccionament dels tècnics que treballen en les modalitats de Voleibol i Vóley Platja.

Vist que una de les millors estratègies per al perfeccionament i l’especialització dels tècnics joves és observar i compartir experiències amb grups i professionals d’alt nivell, la RFEVB estima convenient la convocatòria de Beques per a donar suport a la realització d’aquestes activitats.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és motivar a joves tècnics de talent a especialitzar-se i dedicar-se professionalment al voleibol o al vóley platja. Així com potenciar la formació de joves tècnics de talent, mitjançant experiències pràctiques amb equips i professionals d’alt nivell.

Per a això, des de la Real Federació Espanyola de Voleibol s’ha previst realitzar períodes de perfeccionament, compartint activitats amb grups de tecnificació o equips de competició de la RFEVB (Seleccions Nacionals), tant de la modalitat de Voleibol com de Vóley Platja. Un dels objectius de la present convocatòria és la detecció de joves tècnics amb talent, que puguen incorporar-se als Cossos Tècnics de les Seleccions Nacionals.

Així mateix, donar suport a la capacitació, l’intercanvi d’experiències i el perfeccionament dels models d’entrenament amb grups d’entrenament o equips de competició de les Federacions amb més èxit en competicions internacionals de Voleibol i/o Vóley Platja és un altre dels objectius que aquestes beques pretenen possibilitar.

Es convoquen huit beques, dues beques per a entrenadors especialitzats i vinculats en l’entrenament de les categories de menors dins del Programa de Tecnificació 2025, dues beques per a entrenadors especialitzats i vinculats en l’entrenament de l’alt rendiment de Voleibol. Una beca per a entrenadors especialitzats i vinculats en l’entrenament de tecnificació de menors de Vóley Platja i tres beques per a operadors estadístics, preparadors físics o fisioterapeutes.

Aquestes beques estan destinades a entrenadors de Voleibol i Vóley Platja, operadors estadístics, fisioterapeutes i preparadors físics, que com a condicions generals: tinguen llicència i autorització federativa de la RFEVB, en les temporades 2018-19 i 2019-20, així com complir entre 25 i 35 anys en 2020.

Les condicions específiques de cada tipus de beca es detallen en el document adjunt, en el qual es pot trobar el model de sol·licitud que s’ha de presentar.

Els candidats podran presentar-se a una sola categoria.

La sol·licitud, juntament amb la documentació complementària, podrà presentar-se per correu electrònic (dtecnico@rfevb.com), correu postal o presencialment en la seu de la Real Federació Espanyola de Voleibol
El termini per a presentar la sol·licitud finalitzarà el dia: 9 de març de 2020.