Vòlei Platja

Liliana Fernández va rebre el 9 d’octubre el premi al “Merite esportiu”

fuente: marca.com
1.04Kvistas
L’alacantina Liliana Fernández, posseïdora de 3 medalles del Campionat Europeu de Voley Platja entre els anys 2012 i 2019, serà guardonada dimecres que ve 9 d’octubre amb l’esment esportiu que atorga la Generalitat Valenciana anualment al “Merite esportiu”.

L’esportista rep aquest merescut reconeixement en un dels millors moment de la seua carrera. Acumula en el seu medallero 3 medalles en el Campionat Europeu de Voley Platja. A més, d’haver assistit als Jocs Olímpics d’estiu on va aconseguir una novena posició, tant a Londres 2012 com en Rio 2019, a més de classificar-se per als JJOO de Tòquio.

En la seua arribada a la Gala Liliana va afirmar estar “nerviosa, il·lusionada i molt agraïda” per aqueix premi que reconeixia tants anys d’esforç i l’estar tants anys en l’elit de l’esport.

Arturo Ruiz, president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana li ha dedicat unes paraules de felicitació, animant a Liliana a continuar lluitant per la seua passió, i declarant que Liliana Fernandez és un exemple per a qualsevol esportista en constància, dedicació i esforç.