Noticies

Miralles: “Espere una final igualada perquè Larry Creus sap moltíssim d’això”

82vistas

El dissabte (18.00 hores, Oliva) es disputa la final masculina de la Copa Comunitat entre el Family Cash Xàtiva i el Voleibol Almoradí, i Pedro Miralles, tècnic de l’equip de la Vega Baixa, té clar que serà un partit competit i igualat malgrat la diferència de categoria. “El Family Cash Xàtiva ja va eliminar a un equip de Superliga com el L’Illa Grau i això parla del seu potencial i de com està treballat aqueix conjunt”, afirma Miralles, qui elogia la figura de Larry Creus, tècnic argentí del Family Cash Xàtiva amb una extraordinària trajectòria com a jugador. “Probablement Larry és una de les tres persones de tota la Comunitat Valenciana que més sap de voleibol i això ho transmet als seus jugadors. És cert que hi ha una diferència de físic, nosaltres tenim jugadors més grans i que li peguen més dur, però ells defensen molt bé, treballen perfectament com a bloc perquè es coneixen de diversos anys ja. No tinc dubtes que serà una final igualada”, afirma Miralles.

El Voleibol Almoradí es va classificar per a la final de la Copa Comunitat després de passar per damunt del Servigroup Benidorm (0-3) però el seu tècnic Pedro Miralles avisa que el seu equip haurà de posar-se el mico de treball i armar-se de paciència per a superar a un Family Cash Xàtiva especialment combatiu en defensa. “La seua defensa és extraordinària, es nota la mà de Larry, però també tenen a Borja Reyes, el que jo considere millor líbero de Superliga 2. Si el Family Cash Xàtiva comença a jugar i li ho cree, després serà impossible parar-li. És un equip que comet molt pocs errors, ells no tindran cap pressió ni gens de pressa en la final”, explica Miralles.

El Voleibol Almoradí, que parteix com a gran favorit, no podrà comptar amb Pablo Lorenzo, lesionat de llarga duració i que probablement ha de ser intervingut del seu genoll. A més, l’oposat dominicà Pedro García és dubte per una sobrecàrrega muscular.