Noticies

Voleibol Almoradí alça la Copa Comunitat davant un gran Family Cash Xàtiva (3-1)

57vistas

L’equip de Pedro Miralles va fer valdre la seua major experiència i nivell físic davant un rival combatiu que va guanyar el primer set a Oliva

Festa gran a Oliva amb tota les mesures de seguretat i amb el Voleibol Almoradí com a gran triomfador. El *Pavelló d’Oliva va acollir el dissabte la gran final masculina de la Copa Comunitat Valenciana i al voltant d’un centenar d’afeccionats van poblar les graderies complint totes les mesures de seguretat i prevenció. Bona prova d’això poden donar les autoritats assistents, encapçalades pel Director General de l’Esport, Josep Miquel Moya, i el president de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana, Arturo Ruiz.

El Voleibol Almoradí, de Superliga, es va imposar al Family Cash Xàtiva, de Superliga 2, per un marcador final de 3-1 en un gran partit replet de tensió competitiva. De fet, el quadre valencià va guanyar el primer set gràcies a la seua combativa defensa i a la seua gran motivació. Els pupils de Larry Creus es van emportar la primera pispa per 22-25. Aquest revés va esperonar a l’Almoradí, que de la mà de Pedro Miralles i del dominicà García van aconseguir donar-li la volta al partit i guanyar els tres següents sets per 25-19, 25-19 i 25-20.

Pedro Miralles, entrenador-jugador del Voleibol Almoradí, va guanyar a més el trofeu de millor jugador de la final a causa de la responsabilitat que va assumir sobretot a l’hora de tancar el partit. El partit va alçar una gran expectació i va ser retransmés en directe per streaming per part de la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana i del Club Voleibol Gandia.