Noticies

Pedro Miralles i Larry Creus analitzen la final i es creuen elogis

73vistas

L’entrenador-jugador de l’Almoradí destaca “la defensa i l’organització del Xàtiva” i l’argentí ressalta “l’experiència” el campió

Pedro Miralles i Larry Creus, entrenadors del Voleibol Almoradí i Family Cash Xàtiva, respectivament, es van creuar elogis en l’anàlisi de la final disputada a Oliva i que va coronar al quadre de la Vega Baixa com a campió de la Copa Comunitat 2020. Miralles va ser un dels grans protagonistes del duel ja que va ser designat com a millor jugador de la final, una cosa a la qual no va donar importància. L’entrenador-jugador sí que va destacar la reacció del seu equip després de perdre el primer set. “El Xàtiva ens va generar incertesa des del principi però després aconseguim traure el físic per a donar-li la volta al marcador i guanyar el primer títol de la temporada, la qual cosa ha de donar-nos més energia per a continuar treballant dur diàriament”, va assenyalar Miralles, qui va afegir: “El cap de setmana que ve comencem la Superliga contra el Melilla i esperem que no defensen tan bé i tan organitzats com el Xàtiva, un equip que té molt mèrit”.

Finalment, Miralles va restar importància a la lesió patida pel dominicà García, que li va impedir disputar l’últim set de la final. “És només una sobrecàrrega i espere que no passe a majors”, va concloure l’entrenador-jugador del Voleibol Almoradí.

Per part seua, Larry Creus, tècnic del Family Cash Xàtiva, va reconéixer que “la major experiència” de l’Almoradí va ser clau. “Vam fer un gran partit, però als meus xics els va faltar creure-s’ho. Guanyem el primer set però després el rival va estrényer en el servei i ja ens van aparéixer els dubtes i se’ns va fer tot una mica costa amunt. El nostre equip no està acostumat a jugar a aquest nivell d’exigència i per això en els dos últims sets plantem menys cara de la que m’haguera agradat. Però cal ser realista i sincerament un rival de categoria superior com l’Almoradí no té punts febles per a nosaltres”, va assenyalar el tècnic del Family Cash Xàtiva, qui té a la seua esquena una extraordinària trajectòria com a jugador. Finalment, Creus va lamentar l’escassa preparació que han tingut la majoria d’equips en aquest estiu atípic a causa de la pandèmia del COVID-19: “Hem entrat a competir en aquesta Copa Comunitat amb una sola setmana d’entrenaments i això és perillós, sobretot per als jugadors més veterans”.