Competicions

NOVES MESURES EN RELACIÓ AMB LA SUSPENSIÓ D’ACTIVITATS

804vistas

Davant la gravetat de la situació generada per la pandèmia del *COVID-19 i les mesures disposades en el Reial decret 463/2020 de 14 de març pel qual es decreta l’estat d’alarma, la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana comunica els següents acords :

  • Es manté indefinidament el cessament de totes les activitats i competicions de voleibol i vòlei platja previstes. En el moment en el qual la situació de l’estat d’alarma finalitze i les autoritats sanitàries i esportives de la nostra Comunitat permeten el funcionament amb normalitat de les activitats esportives, la Junta Directiva del FVBCV estudiarà la represa de les Competicions Autonòmiques i  activitats seguint també les decisions que prenga la Real Federació Espanyola de Voleibol en referència a les diferents Competicions Nacionals.
  • Recordar que les oficines de la FVBCV romanen tancades al públic. Tots els tràmits es poden realitzar telemàticament a través de les adreces de correu electrònic i dels telèfons mòbils.

    Com ja vam fer en el primer comunicat, preguem als nostres clubs, jugadors/as, entrenadors/as, àrbitres/as etc… a col·laborar en la contenció del COVID-19, per això us demanem :
    o Evitar qualsevol activitat que puga suposar risc de lesió de caràcter esportiu, ja que en estar decretat l’Estat d’Alarma i suspeses totes les activitats esportives tant competitives com entrenaments, l’Assegurança Esportiva no cobriria les lesions o accidents esportius ja que serien considerats com a negligència. A més la Sanitat Privada, passa a estar sota el control de la Pública i hem d’evitar situacions que puguen col·lapsar-la.

o  Seguir en tot moment les recomanacions de les Autoritats sanitàries que es poden consultar en els següents enllaços :

http://www.san.gva.es/coronavirus

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/home.htm

#JO EM QUEDE A CASA / #AQUETS VIRUS EL PAREM UNITS