Noticies

OPDEnergy Benidorm y Leleman Valencia trepitgen l’accelerador en Superliga 2

73vistas

Més llums que ombres aquest cap de setmana en l’acompliment dels equips de la Comunitat Valenciana en les tres principals categories nacionals: Superliga, Superliga 2 y Primera Nacional.

En Superliga només va competir el Voleibol Almoradí, ja que es disputava la Copa del Rei. El conjunt de la Vega Baixa va caure davant el Barcelona Voleibol per 0-3 i s’afona una mica més en el fanalet roig de la classificació.

En Superliga 2 masculina, el derbi entre el Mediterráneo de Castelló i el Servigroup Benidorm va caure del costat dels primers per 3-1, mentre que el Leleman València va donar un colp d’autoritat en imposar-se per 0-3 al Cevol Torredembarra. Per part seua, el Sedka Novias Villena Petrer es va portar un punt (3-2) de la seua visita a Muro i el Family Cash Xàtiva va caure amb rotunditat a Tarragona per 3-0.

En Superliga 2 femenina va destacar la gran faena del Leleman València i el OPDEnergy Benidorm. El conjunt de Juanjo Susín va signar dues victòries que li permeten escalar posicions i allunyar-se de la zona baixa: 0-3 a Xàtiva i 2-3 davant l’AVG2008. Per part seua, el OPDEnergy Benidorm es va imposar per 1-3 al Mintonette Almeria en un duel directe en el debut del seu últim fitxatge, Noami Santos-Lamb (21 punts). A més, l’Universitat d’Alacant va fer valdre la seua condició de favorit davant el Family Cash Xàtiva (3-1) i el Volei Grau Castelló no va donar opció (0-3) al Vall d’Hebron. Finalment, el UBE L’Illa Grau va signar un meritori triomf (3-1) davant el Premià de Dalt.

En Primera Nacional van véncer els dos equips de la Comunitat Valenciana. Euroval Sant Joan va encadenar la seua quarta victòria consecutiva davant el Feel Volley Alcobendas (3-0) i el CV Elx va superar al CJ Petra per 3-1. Tant el Euroval Sant Joan com el CV Elx tenen encarrilada la permanència en Primera Nacional.